teresa

- blog

27 Mar 2023

Hívja a Nutrition Diva hallgató vonalát a 443-961-6206 telefonszámon.

Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Rossz az lefekvés előtti edzés az éjszakai pihenésért? Vajon az esti testmozgás álmatlansághoz vezethet? Van -e optimális napszak a kidolgozáshoz? Get-Fit Guy válaszol a kérdéseire. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Az egyik 2011 -es tanulmány azt találta, hogy az emberek ugyanolyan jól alszanak éjszaka, amikor 35 percig gyakoroltak közvetlenül az ágy előtt, mint éjszaka, amikor nem edztek lefekvés előtt. Ezenkívül a Nemzeti Alvó Alapítvány 2013. évi Sleeping In America közvélemény -kutatása szerint az emberek 83% -a, akik a nap bármely szakában – ideértve a késő esti órákat is -, lényegesen jobban alszanak, mint azok, akik egyáltalán nem gyakoroltak. A „késői” edzőknek csak egy apró 3% -a számolt be arról, hogy a napokban rosszabbul alszik, amikor a napok során nem voltak.

A nap meghaladja a hátrányokat. Ha azonban olyan ember vagy, akinek nehéz aludni, ha a lefekvéshez közel edz, érdemes kipróbálni a következő gyors és piszkos tippeket:

5 tipp, hogy jobban aludjon edzés után

Vegyünk egy hideg zuhanyt a testmozgás után, hogy a testhőmérsékletet gyorsabban lehúzzák. Próbáljon meg kb. 550 vagy hűvösebb, 2-5 percig.

Végezzen fokozatos lehűtést az edzés után, ahelyett, hogy hirtelen megállna, miközben még mindig zavart és puffad, vagy az autójába ugrál, vagy a zuhanyba forró és izzadt.

Ne gyakoroljon a hálószobában. Noha minden bizonnyal rengeteg ötletet adtam neked az otthoni testtömeg-edzésekhez, próbáld megmenteni a hálószobát alváshoz vagy más hálószobásnak megfelelő tevékenységekhez, például intimitáshoz, egy jó könyvhez vagy meditációhoz.

Próbálja ki a mély légzést vagy a meditációt az edzés után vagy lefekvés előtt. A meditáció csökkentheti a kortizolt és az adrenalin szintjét. Nézze meg a mély légzésről szóló cikkemet, vagy próbálja ki az ingyenes meditációs és éberség alkalmazást a Headspace -től.

Használjon természetes nyugtató kiegészítőket és illóolajokat mérsékelten. Próbálja ki a levendulaolajat a párnáján vagy a hálószobában lévő légdiffúzoron, valamint a PassionFlower kivonat, magnéziumpor vagy kava kava. Gyors és piszkos tippek podcast házigazdája, a House Call Doctor-nak van néhány más jó szorongásgátló tippje, amelyek segíthetnek Önnek, ha az edzések késő este szorongást vagy hátrányosan befolyásolják az alvását.

Ha további kérdése van arról, hogy lefekvés előtt ki kell -e dolgoznia, akkor csatlakozzon a beszélgetéshez a facebook.com/getFitguy oldalon.

Éjszaka futás a Shutterstock jóvoltából. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Ha küzd a PMS tüneteivel, akkor érdemes kipróbálni a gyulladáscsökkentő stratégiákat az étrendjébe. Hallgassa meg a gyulladásgátló étrend segíthet a PMS-ben szenvedőknek? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. És nem feltétlenül gondolok arra, hogy több és erősebb gyulladáscsökkentő gyógyszereket dobjak a problémára. Az utóbbi években sokat tanultunk arról, hogyan lehet csökkenteni a krónikus, szisztémás gyulladást az étkezési változásokkal. Bár szívesen látnék egy ellenőrzött tanulmányt, annak tesztelését, hogy a PMS-tünetek hogyan reagálhatnak a gyulladásgátló étrendre, nem látom okot, hogy ne kísérletezzünk, amíg várunk.

Ha vagy Régóta hallgató, emlékszik egy néhány évvel ezelőtti podcastra, amelyben a gyulladás elleni küzdelemben lévő ételekről beszéltem. A memória frissítéséhez itt található a gyulladásgátló étrend öt alapelve:

A gyulladásgátló étrend öt alapelve

1. Egyél több egyszeresen telítetlen zsírt, mint a telített zsírt. Ha olívaolajat használ az elsődleges főzőolajként, és nem megy túl őrülten a kókuszdióolajjal, a zsíros húsokkal és a tejtermékekkel, akkor rendben kell lennie.

2. Egyél több omega-3-t és kevesebb omega-6-ot. Ezt az előző epizódokban is részletesen feltártam. Noha az omega-6 zsírok nem rosszak az Ön számára, meg kell tartania az egyensúlyt az omega-6 és az omega-3S között. Legtöbbünk számára ez azt jelenti, hogy több halat, len és dióféléket kell fogyasztani, és kevesebb sült ételt és egyéb kukorica, szója- és növényi olajokból készülnek.

3. Tartsa állandóan a vércukorszintjét. Korlátozza az édességeket és az édesített italokat, válasszon teljes kiőrlésű gabonaféléket a finomított szemek helyett – és ne tedd túl a teljes szemeket.

4. Edd meg a zöldséget. Tele vannak gyulladásgátló tápanyagokkal.

5. Fűszerezze fel. A természet egy egész csomó potenciálisan gyulladásgátló fűszert szállított nekünk, amelyek szintén csodálatossá teszik az ételeket! A gyömbér, a hagyma, a fokhagyma, a kurkuma és a chili paprika olyan gyulladásgátló szupersztárok, hogy a következő nyári Marvel Comics Blockbuster csillagok lesznek. Komolyan, enni annyit, amennyit csak tudsz.

Ha küzd a PMS tüneteivel, úgy gondolom, hogy ezeknek a gyulladáscsökkentő stratégiáknak az étrendbe történő beépítése érdemes kipróbálni-különösen azért, mert a gyulladásgátló étrend hosszú távú előnyöket is kínál a formában. a jövőbeli betegség kockázatának csökkentése. És remélem, hogy visszatér hozzám, és elmondja, hogy ez változtat -e számodra. Hagyhat egy megjegyzést az alábbiakban vagy a Nutrition Diva Facebook oldalán. A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző, valamint az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A véraláfutás gyakori fizikai tünet. Mi okozza a véraláfutást, és honnan tudja, mikor kell egy zúzódás, ami miatt aggódnia kell? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalnak a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Kis boo-boo. A legtöbb véraláfutás jóindulatú, és nagyon gyakori. De itt van, amikor talán aggódnia kell a véraláfutás miatt, és mikor kell orvosát keresnie:

Ha hosszabb ideig fennállnak (nem gyógyulnak), ha egyre több zúzód van az idő múlásával Előző alapvonal, ha könnyebben zúzódik, mint a korábbi kiindulási érték, ha orrvérzést, végbél vérzést, hüvelyi vérzést is tapasztal (nehezebb, gyakoribb, az időszakok között foltos stb. ingadozó, ”, ami azt jelenti, hogy a bőr alatt van egy nagy zseb folyadék, amelyet érezhet, mozgathat és/vagy tömöríthet, ha„ petechiae ”is van, amelyek apró vörös pontok a bőr alatt olyan rendellenességek, amelyek hajlamosak a vérzésre, ha jelentős megmagyarázhatatlan fogyás, ha olyan gyógyszert szed, amely vérzést okoz. Korok! Ha ma itt valamit megtanult, vagy egyszerűen csak élvezheti az egészet, akkor meghallgathatja és feliratkozhat a House Call Doctor Podcast-ra az Apple Podcast-on, a Spotify-on és a Stitcher-en. szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

Zúzódás képe © Shutterstock

Oldalak

«Első‹ előző12 Felhívjuk figyelmét, hogy az összes tartalom szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

A Nutrition Diva megvitatja a kutatók új megállapítását, miszerint a test nem szívja fel az összes rendelkezésre álló kalóriát a mandulában. 1 perces Olvasás

Tudod, hogy a mandulapék emberei örültek ennek! A legtöbb táplálkozási adatbázis egy uncia mandulát (azaz 28 gramm vagy kb. 23 dióval) felsorolja, hogy 160 kalóriát tartalmaz. A kutatók azonban most bebizonyították, hogy a test valójában nem szívja fel az összes rendelkezésre álló mandula kalóriát – valószínűleg az általuk tartalmazott rost miatt. Úgy tűnik, hogy egy uncia mandula csak 130 használható kalóriát biztosít. Ez nagy ügynek tűnhet, amíg nem veszi észre, hogy a kalória és más tápanyagokhoz használt összes adat pusztán közelítés. Az élelmiszerek tényleges táplálkozási tartalmát sok változó befolyásolja: növekedési feltételek, fajta, érettségi stádium, tárolási időtartam, és csak az egyes növények és állatok természetes variációja. Lásd még: Bízhat -e a kalória számlálókban? A táplálkozási tények címkéi és a kalória -számlálók számára eltart egy ideig, hogy utolérje ezt az új információt. De ha valaki, aki szeret minden kalóriát (vagy anyát) megszámolni, akkor adhat magadnak egy 30 kalóriatartalmú (vagy öt-háló) „jóváírást” minden egyes uncia egész, pörkölt mandulát. Mindenki más számára egyszerűen továbbra is élvezze a dióféléket – mindenféle – mérsékelten! Tudjon meg többet a diófélék táplálkozási előnyeiről.

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az egyik iTunes „legmagasabb rangú” alkotója. Egészségügyi és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az erős és meghatározott izmok felépítése esetén a hátulról néző kilátás nem csak a siklásokról szól. Az erős hát és a vállak nemcsak vonzó, hanem az érzés és a legjobb fellépés nélkülözhetetlen része. Annak érdekében, hogy egészségesebb, izmosabb háttámlával rendelkezzünk, jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot Menjen ide. a gerincből. Ha megnézheti a csontváz mozgását, látná, hogy minden csigolya nemcsak előre, hátra és oldalra hajlik, hanem elforgatható és elforgatható is. A hajlítás, a forgatás és a csavarás mind természetes mozgások, tehát ne korlátozódj csak egy vagy kettőre! > A véráramlás a gerinchez, a csípőhöz és a vállakhoz. A csípő, az abs, az abs, a ferde, a hát, a mellkas, a váll és a nyak nyújtása. Növekvő mozgási tartomány a felsőtestben. A hát alsó és a vállfájdalom enyhítése. Segít a rossz testtartás kijavításában. A légzés javítása. Valójában a brit kutatók azt találták, hogy az egész életen át tartó sarok viselése 13 % -kal ténylegesen lerövidítheti a borjú izmait. Azt is kimutatták, hogy sarkú cipője megvastagítja az Achilles -inakot. És ha ez nem volt elég, akkor a magas sarkú cipő bebizonyosodott, hogy összenyomja és károsítja az ágyéki gerincét, ami növeli az osteoarthritis és a degeneratív korongbetegség esélyét az alsó háton.

Hogyan támogatja a cipőnk, hogy a lábunk nagy hatással lehet a testünk minden részére. Amikor egy lépést teszünk, a lábunk mozgatása utasítja és irányítja, hogy a test többi része hogyan fog követni. Persze, a lábad messze van a hátultól, de az egyik ízület mozgása valóban befolyásolja a többi ízületet az úgynevezett kinetikus láncon keresztül. És emiatt a lábbelire való figyelmeztetés elősegítheti a hátfájás megelőzését. – Sétáljon, mint egy kacsa

úgy gondolhat, mint a kerékpár kerekei, a lábadnak a vezetés felé kell mutatnia. Amikor a lábad kifelé forognak, a 12-15 fokos tartományon túl, elkezdi elveszíteni a csípőfunkciót. Biomechanikai szempontból a háttámlákat és az alacsonyabb ízületeket a sérülés kockázatának teszik. a lábad egy egyenes széle mentén a csempe padlóján, és sétáljon rajta.

Tags:

Share:
Skip to content